Trailerkørekort2021-06-11T10:41:36+00:00

Trailerkørekort I Køge

Trailerkørekort nær København til en god pris

Mangler du et trailerkørekort, så har du fundet en ekspert, med lang erfaring i at undervise i lige præcis trailerkort.
Vi underviser i Køge, så selv hvis du bor i København, er det nemt at komme til os. Er I flere, der har brug for trailerkørekort, så tilbyder vi også at undervise på jeres arbejdsplads. Jan, der står for undervisningen til trailerkørerkort har været kørelærer i næsten 20 år, og har gennem mange år været en af de mest erfarne undervisere til trailerkørekort.

Hvornår starter næste hold?

Ring til mig på 29 72 40 49 og hør, hvornår næste hold starter. Der er holdstart hver 14. dag, så du behøver ikke at vente på at komme i gang. Vores priser er gennemsigtige og beståelsesprocenten høj – det er måden hvorpå det er lykkedes for os, at få tilfredse kunder.

Det er alle de forskellige typer, der har brug for kørekort til trailer. Nogle i forbindelse med deres erhverv, andre har brug for et trailerkørekort til campingvognen eller til at transportere deres heste. Vi har elever i alle aldre, og vi er dermed vant til at undervise alle slags mennesker i forskellige livssituationer, med forskellig baggrund og erfaring.

 

Vi er grundige: Den lave dumpeprocent kommer af forebyggelse og ikke af efterbehandling!

På trods af elevernes forskellighed, så består langt de fleste allerede første gang. Den rutinerede kørelærer er hurtig til at opfange elevernes signaler, og behandler alle lige – ved at behandle dem forskelligt. Jan skræddersyr undervisningen, idet eleverne bedes tage to prøver ugenligt der hjemme. Jan efterser disse tests, og målretter undervisningen ift. testresultaterne. Er der huller bestemte steder, forsøger Jan at undervise i disse samt at forebygge fejl gennem de svagheder eleverne udviser.

 

Trailerkørekort BE – Få mest for pengene!

Prisen på Trailerkørekort kan variere fra køreskole til køreskole, og det er forskelligt, hvor tung vægt du har ret til at køre med. Det afhænger af typen af trailerkørekort – selvom prisen er den samme. Hos Jan underviser vi stadig i BE-kørekort, på trods af, at reglerne blev ændret i januar 2013, hvor der kom mulighed for at tage B+ kørekort, og føre vogntog på op til 4.250 kg i totalvægt.

Prisen og undervisningen for B+ og BE-trailerkørekort er nemlig den samme – blot med den undtagelse, at du til BE-kortet kører med tungere vognlæs i undervisningen og til køreprøven. Da prisen er den samme, får du meget mere for dine penge med et BE-trailerkort. Her kan du køre med over 4.250 kg og helt op til 7.000 kg, foruden at BE-kortet er anerkendt alle steder. Hos Jan kan du altid se de reelle priser på trailerkørekort, for der kommer ingen skjulte udgifter oveni. Alt er inklusiv – også momsen.

Teoriundervisning til trailerkørekort i Køge

Leder du efter et godt sted at tage trailerkørekort i nærheden af København? Hos Jan er det nemt at følge med, da du kan følge teoriundervisningen her:

Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge

 

Er du i tvivl eller har du spørgsmål vedrørende trailerkørekort?

Ring til mig på 29 72 40 49, så vi kan tage en snak. Du er også velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen, og jeg vil så vende tilbage hurtigst muligt. Du kan se prisoversigten her.