Hvorfor tage bilkørekort eller trailerkørekort hos os?

Der er heldigvis flere gode grunde til at vælge, at tage dit kørekort hos Jans Køreskole. Vi er kendt for, at vores elever altid er godt rustet til køreprøver og teoriprøver.
Med næsten 20 års erfaring som kørelærer og 12 års specialisering inden for undervisning og teori til trailerkørekort og almindeligt bilkørekort, så står vi godt rustet til, også at hjælpe dig med dit kørekort.

Høj beståelsesprocent grundet skræddersyet teoriundervisning

Det kræver engagement og motivation at tage kørekort, uanset om det er til bil, eller fordi man har brug for et trailerkort, så man kan komme rundt med campingvogn eller hest.
Jeg kræver meget af mine elever, fordi jeg vil være sikker på, at de har redskaberne til at bestå, når de skal til køreprøven – Og det gør de. Mit princip er, at alle skal behandles lige, men ikke ens.

Lang erfaring

Trailer-jan.dk er en del af Jans Køreskole, og har gennem næsten 20 år undervist i en lang række discipliner inden for teoretiske og køretekniske kurser. Nedennævnte er blot et udsnit, der viser nogle af de kurser Jan har undervist i.

 

  • Bil kat. B
  • Lastbil kat. C
  • Bus kat. D
  • Lastbil m. påhæng kat. C/E
  • Basiskurser for den øvede til bil.
  • Avanceret køretekniske kurser for bil, bus og lastbil.
  • Camping-køretekniske kurser
  • Trailer-køretekniske kurser
  • Efteruddannelse for chauffører til lastbil, bus samt taxi

 

 

Hvem er Trailer Jan?

Når man skal vælge køreskole og instruktør, så er det vigtigt at vide hvem man skal tilbringe timerne med. En ting er den køretekniske erfaring kørelæren har med i bagagen, en anden ting er mennesket bag – det er vigtigt at du vælger en køreskole, hvor du har troen på at instruktøren kan lære dig så meget, så du med tryghed kan bevæge dig rundt på vejene.

Godt humør på køreturen og i teorilokalet

Hos Jans køreskole får du en kørelærer, som elsker sit arbejde. Jeg nyder at se den udvikling, som den enkelte elev gennemgår i forbindelse med erhvervelsen af kørekortet, og derfor forventer jeg også, at du er seriøs i din tilgang til at få kørekort.
Det er heldigvis stadig lysten, der driver værket, og det kan man helt sikkert mærke på mit gode humør til undervisningen.
Mine kolleger og tidligere elever vil nok betegne mig som meget tålmodig og opmærksom kørelærer, der på en praktisk måde forstår at tilpasse undervisningen til den enkelte elev, uanset om det er en ung mand eller moden kvinde der sidder i teorilokalet eller bilen.

Kørekort i Køge og Greve

Mangler du oplysninger omkring kørekort hos Jan?

Hvis du mangler nogle oplysninger, kan du altid ringe til Jan på 29 72 40 49. Jan guider, vejleder og rådgiver omkring de forskellige kørekortstyper. Hvis du er i tvtvl, ring endelig – så kan vi få en snak om hvad du kunne tænke dig, og om hvad jeg kan tilbyde.