Hvad kan vi?2019-11-12T10:29:20+00:00

Om du skal have trailerkørekort for at kunne køre med hestetrailer, for at kunne tage campingvognen med på ferie eller have det i forbindelse med dit erhverv, så kan jeg hjælpe dig med at sikre det.

Min elevskare er meget forskellig, og uanset alder, så kan jeg give dig den nødvendige viden samt køreegenskaberne til, at kunne få trailerkørekort eller erhvervskørekort.

Trailerkørekort med højt humør

Jeg lægger vægt på, at der skal være en god dialog og tillid mellem eleven og underviseren. Dét giver de bedste forudsætninger for at lære. Jeg plejer at sige, at der skal være tre tillidsprincipper opfyldt:

  • man skal have tillid til sig selv
  • man skal have tillid til køretøjet
  • man skal have tillid til til instruktøren

Så kan det ikke gå helt galt.
Trods jeg forlanger meget af eleverne, foregår det altid med højt humør, så det bliver en sjov oplevelse at tage trailerkørekort.

Hvad får du?

Hos mig får du en moderne og professionel undervisning. Med en bærbar computer tilsluttet en multimedieprojektor, bruger vi det sidste nye undervisningsmateriale til teoriundervisningen.

Er I mere end fem personer, som sammen vil tage trailerkørekort, kommer jeg gerne til jer og underviser.

Vores kompetencer

Vi har stor erfaring inden flere forskellige områder, og kan tilbyde dig professionel hjælp inden for:

Kontakt Jan hvis du har spørgsmål!

Du er altid velkommen til at kontakte Jan. Du kan ringe på telefon: 29 72 40 49, jeg vil altid være behjælpelig til at svare på alle spørgsmål – store som små.