Hestetrailer kort2021-06-11T10:32:23+00:00

Hestetrailer kørekort

Kørekort til hestetrailer eller campingvogn hos erfaren kørelærer

Skal du have et kørekort til hestetrailer eller campingvogn? Med TrailerJan, kan vi hjælpe dig med at give sikkerhed for dig og din hest, når I skal ud og køre. Hos os får du en erfaren og engageret kørelærer, der kan tilbyde dig en moderne og professionel undervisning til kørsel med tunge påhæng.

 

Ring med det samme og hør, hvornår du kan starte på kørekort til hestetrailer eller campingvogn på 29 72 40 49.

Vi lægger vægt på tilfredse kunder, og ønsker at give gode priser og en høj beståelsesprocent. Vi er rigtigt glade for, at vi kan opfylde begge dele, og det er nok en væsentlig grund til, at vi har en meget høj kundetilfredshed og vores førstegangs beståelsesprocent er meget høj. Vi har en professionel tilgang til arbejdet – uden at have mistet evnen til at have det sjovt imens.

Tag dit campingvogn- eller hestetrailer kørekort nær København
Teoriundervisningen foregår i både Greve og Køge, og dermed kun et kvarters kørsel fra København. Vi har flere forskellige hold, så du kan finde lige netop dét, der passer dig bedst.
Adresserne er:

Håndværkerbyen 5
2670 Greve

og

Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge

Vælger du at erhverve dit hestetrailerkørerkort hos TrailerJan, får du en kørelærer, der har været kørelærer i næsten 20 år, herunder flere års erfaring med undervisning på køretekniske anlæg. Jan har endvidere specialiseret sig i kørekort til trailere gennem de seneste 12 år år, og der findes sandsynligvis ikke én instruktør på Sjælland, der har mere erfaring i, at undervise i kørekort til hestetrailer eller campingvogn.
Hestetrailer- & campingvogn kørekort til kendte priser
Vil du undgå uforudsete udgifter på grund af skjulte afgifter eller lignende, når du tager dit kørekort? Vi sørger for, at du altid kender prisen på dit kørekort, så der ikke er nogle skjulte udgifter oven i. Så kan du fokusere på, at få de rette færdigheder og bestå køreprøven.

Hvornår vil du starte på kørekort til hestetrailer eller campingvogn?

Er du klar til at starte på dit kørekort til hestetrailer, campingvogn eller trailer hurtigst muligt? Så ring med det samme og hør, hvornår du kan starte, på telefon: 29 72 40 49. Du kan også sende en mail: post@trailerjan.dk.