HESTETRAILER KØREKORT


KØREKORT TIL HESTETRAILER ELLER CAMPINGVOGN HOS ERFAREN KØRELÆRER

Skal du have et kørekort til hestetrailer eller campingvogn? Med TrailerJan, kan vi hjælpe dig med at give sikkerhed for dig og din hest, når I skal ud og køre. Hos os får du en erfaren og engageret kørelærer, der kan tilbyde dig en moderne og professionel undervisning til kørsel med tunge påhæng.

RING MED DET SAMME OG HØR, HVORNÅR DU KAN STARTE PÅ KØREKORT TIL HESTETRAILER ELLER CAMPINGVOGN PÅ 29 72 40 49

Vi lægger vægt på tilfredse kunder, og ønsker at give gode priser og en høj beståelsesprocent. Vi er rigtigt glade for, at vi kan opfylde begge dele, og det er nok en væsentlig grund til, at vi har en meget høj kundetilfredshed og vores førstegangs beståelsesprocent er meget høj. Vi har en professionel tilgang til arbejdet – uden at have mistet evnen til at have det sjovt imens.

Tag dit campingvogn- eller hestetrailer kørekort nær København
Teoriundervisningen foregår i både Greve og Køge, og dermed kun et kvarters kørsel fra København. Vi har flere forskellige hold, så du kan finde lige netop dét, der passer dig bedst.
Adresserne er:

Håndværkerbyen 5
2670 Greve

og

Baldersvej 22
4600 Køge

Vælger du at erhverve dit hestetrailerkørerkort hos TrailerJan, får du en kørelærer, der har været kørelærer i næsten 20 år, herunder flere års erfaring med undervisning på køretekniske anlæg. Jan har endvidere specialiseret sig i kørekort til trailere gennem de seneste 12 år år, og der findes sandsynligvis ikke én instruktør på Sjælland, der har mere erfaring i, at undervise i kørekort til hestetrailer eller campingvogn.
Hestetrailer- & campingvogn kørekort til kendte priser
Vil du undgå uforudsete udgifter på grund af skjulte afgifter eller lignende, når du tager dit kørekort? Vi sørger for, at du altid kender prisen på dit kørekort, så der ikke er nogle skjulte udgifter oven i. Så kan du fokusere på, at få de rette færdigheder og bestå køreprøven.

HVORNÅR VIL DU STARTE PÅ KØREKORT TIL HESTETRAILER ELLER CAMPINGVOGN?

Er du klar til at starte på dit kørekort til hestetrailer, campingvogn eller trailer hurtigst muligt? Så ring med det samme og hør, hvornår du kan starte, på telefon: 29 72 40 49. Du kan også sende en mail: post@trailerjan.dk.

LAV DUMPEPROCENT – STOR TILFREDSHED

På Trailer Jans køreskole får du den bedste kørelærer med den højeste beståelsesprocent. Du vil blive undervist af en professionel kørelærer med 20 års erfaring.

HVILKE KORT KAN DU TAGE PÅ VORES KØRESKOLE?

Leder du efter en køreskole i Køge med lav dumpeprocent og seriøs kørerlære så har du fundet den nu.

TRAILER

Jeg har næsten 20 års erfaring som kørelærer og har de seneste 12 år specialiseret mig i undervisning og teori til trailer og personbil

Selvom vi har stor erfaring, arbejder vi hele tiden på at være moderne i vores tilgang til teoriundervisningen. Vi har derfor det nyeste undervisningsmateriale.

Vores elevskare er meget forskellig, og uanset om du er 18 eller 72 år gammel, kan vi give dig de nødvendige køreegenskaber, så du er godt rustet til at kunne få kørekort til både personbil og trailer.

Kundeudtalelser
 • SUPER KOMPETENT OG LIGE TIL.

  Super kompetent og dygtigt kørerlærer. God til at forklare og anvise med en god portion humor.


  SANDRA
  Ditlev Jensen

 • GOD OPLEVELSE!

  Det var en rigtig god oplevelse! Masser humor og seriøsitet på samme tid. Hurtigt og enkelt.
 • UFORBEHOLDEN ANBEFALING AF TRAILERJAN

  Jan er en dygtig og i særdeleshed epatisk kørerlærer der formår at kombinere et højt kompeteanceniveau med en elevtilpasset indgangsvinkel der får hele undervisnings forløbet til at forløbe glat, sikkert og effektivt. Jeg kan på det varmeste anbefale TrailerJan 🙂

  Frank L.

 • 5 STJERNER

  helt iorden og gennemført undervisning. jeg giver 5 stjerner til jan. rolig og rar tone som bliver ført hvilket gør det meget lettere at forstå når teorien kan være tung. super under visning. ingen negative bemærkninger her fra overhovedet!.


  KIM
  Vuffen Friis


 • Højt niveau gør køreprøven til en leg. Kan klart anbefale trailerjan. Højt niveau, humor og fleksibilitet. Man føler sig virkelig godt klædt på til køreprøven, og Jan er dygtig til at få fjernet de dårlige vaner man har fået samlet sig over årene.


  MARTIN MADSEN
  Karlslunde

 • TOP PROFESSIONEL

  Alt i alt er Jan super god til at lære fra sig, og med en god portion humor bliver det aldrig tørt og kedeligt. Fik mit trailerkort på kun 2 uger.. hermed mine bedste anbefalinger…


  HANS-HENRIK
  Grønlund

 • DET RIGTIGE VALG.

  Som virksomhed kan vi kun anbefale trailerJan til at klæde medarbejdere på til BE kørekort. En meget professionelt og kompetent forløb, hvor vores medarbejdere til dato alle er kommet hjem med kørekort til trailer, og en god forståelse for hvordan man færdes i trafikken med trailer. De bedste anbefalinger !


  ERLING RASMUSSEN
  Karise Anlæg & Byg A/S

 • TA’ DIT TRAILER KORT HOS JAN.

  Fantastisk ,pædagogisk, humoristisk og lærerigt at være elev hos Jan .God og tålmodig til at forklare og så findes der ingen dumme spørgsmål hos jan:)tak for nogle gode køre dage! Jeg kan varmt anbefale Jans trailer skole til enhver tid mvh annette bellerby


  ANNETTE
  Bellerby

 • FORMIDABEL, KOMPETENT OG PROFESSIONEL SERVICE

  Jeg siger tusind tak til TrailerJan for godt udført arbejde…..det var op af bakke, men fik sgu det kort trods dårlige odds. Jan du for lækker! varme anbefalinger herfra…..


  SANDIE
  Bonde

 • DET VAR BARE I ORDEN

  Trailer Jan har for mig været en utrolig dygtig lærer. Man skal lære at køre bil, og hvis der er en man som kan lære en det, så er det Jan! Han er dygtig, sjov og kompetent. Han overholder aftaler og er nok et af de billigste steder i køge at tage kørekort hos! Tak Jan


 • SIKKERHED, OVERBLIK OG TROVÆRDIGHED

  TrailerJan var for mig en hurtig og humoristisk måde at lære at køre bil på. Selvom det var sjovt var der på ingen måde gået på kompromi med sikkerhed og ansvarbevidsthed. Det skal jo være sikkert at bliver sat i trafikken. Super flink og humoristisk køreløre, med den bedste humor!


  MATHIAS
  Thyge

 • FANTASTISK OPLEVELSE

  Det tog alt i alt 3 uger fra start til slut, og tror ikke man finder kørelærerer her i landet med den samme fede humor, og måden at indlære på. Super oplevelse. Og vil anbefale “TrailerJan” til alle jeg kender. 5 ud af 5 stjerner


  SEBASTIAN
  Vester Olsen

 • 6 UD AF 5 STJERNER!

  Kan kun anbefales at tage kørekort hos Jan! Jan er fra start ikke bare koncentreret om at man skal bestå men, at man skal kunne køre sikkert og være tryg ved at køre. En professionel og humoristisk kørelærer!


  CLARA
  Jantzen

 • BE KØREKORT.

  Super dygtig køre lære. Super trænings materiale hvor alle kan værre med. Vil helt sikkert fortælle andre der skal have b ell. be kørekort til at få det hos trailer jan.


  MICHAEL
  Wivel

 • HURTIG EFEKTIV PERFEKT.

  God teori med egne billeder fra det virkelige gadebillede, god til at lære fra sig på en spændende måde Jan har et godt humør, og er fleksibel


  LARS
  Kielberg

 • HURTIGT OG KOMPETENT KØRESKOLE

  Professionel gennemgang af teori. Gode tips og tricks, under køretimerne. Hyggelige og lærerige køretimer. Jan tager dig i gennem trafikkens univers med en go portion humor. Kan 100% anbefale jan til alle der skal have trailerkort.


  PETER
  Rosbæk

 • 100% ANBEFALING HERFRA

  Super dygtig og pålidelig kørelærer. Jeg har været fuldt ud tilfreds med forløbet. Og Jeg vil til hver en tid anbefale Jan, hvis man skal tage kørekort 🙂


  KRISTINA
  Bella Larsen

 • SUPER GOD KØRESKOLE!

  En rigtig god oplevelse at tage trailerkørerkort hos Jan! Han er en meget kompetent lærer som får forløbet til at virke meget overskueligt! Kan kun give min bedste anbefaling hvis der skal tages kørerkort!


  HENRIK
  Stejlgaard

 • SUPER PROFFESSIONEL KØRESKOLE

  Meget imponeret over teoriundervisningen og praktiske del, herunder måden Jan underviser på og guider én under hele forløbet.Følte jeg kom hjem med mere end bare mit trailerkort, idet jeg også havde fået opfrisket omkring nogle af de nye regler der er kommet.


  JAKOB
  Gericke

 • KOMPETENT KØRELÆRER

  TrailerJan er meget kompetent til sit arbejde, er rar at tale med, og gør alt for at indgive en troen på at kunne klare opgaven. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til at vælge ham som sin kørelærer.


  JETTE
  Aarup

 • KANON KØRESKOLE TIL TRAILERKORT !!!

  Hej alle Trailerjan.dk er bare en kanon køreskole til BE kørekort, yderst proffesionel og konkret. Ingen slinger i valsen, du får alt lært som det skal læres !! Kan stærkt anbefales.


  KRISTINA
  Due

 • PROFESSIONEL & ANSVARLIG KØRELÆRER

  Jan har sin egen professionelle tilgang til at lære billister at køre med hænger: Hurtigt (dobbelt timer) og kun få dage mellem kørertimerne.


  PER
  Hvidovre

 • SUPER GODT STED FOR BE KØREKORT.

  Ingen slinger i valsen, hurtig ekspedition. Kan kun anbefale det til BE kørekort.


  CARSTEN V
  Jensen

Ring og få en snak med din kørelærer

Hvad koster en køretime? Hvilket kort passer bedst til mine behov? Har du spørgsmål til den køreskole i Køge med lavest dumpeprocent, eller vil du vide mere de nye regler til trailerkørekort fra 2013, er du meget velkommen til at ringe til Jan på 29 72 40 49.

Her kan du også høre mere om næste holdstart for undervisning, som starter hver 14. dag. Teoriundervisningen foregår på vores trafikskole i Køge og ligger altid om aftenen
aftenen.

TEORI OG PRAKTIK:

Baldersvej 22
4600 Køge

TRAILERJAN.DK
BALDERSVEJ 22 | 4600 KØGE

CVR-NR: 25973909