Bilkørekort2019-05-08T16:50:11+00:00

Kørekort i Køge

Der er mange grunde til at erhverve sig et kørekort. Det er skønt når man selv kan tage bilen, og ikke være afhængig af andre, når man skal transportere sig rundt. Man kan slippe for at tage offentlige transportmidler, når man skal handle ind, eller hvis man måske har ærinder i områder, hvor tog og busser ikke kører så hyppigt.

Jans Køreskole i Køge tilbyder jævnligt plads på nye teorihold, og vi underviser altid om aftenen, så du har mulighed for at følge med, selvom du skal passe dit arbejde eller din skole.

Der er flere ting du skal være opmærksom på, før du beslutter, hvor du skal erhverve dit kørekort. Herunder lister vi nogle af dem op, som vi synes er vigtige, og som vi derfor fokuserer meget på:

  • Høj beståelsesprocent – Vores elever består næsten altid første gang, både når det kommer til teoriprøve og til køreprøve
  • Høj kundetilfredshed – Her lader vi vores bedømmelse på Trustpilot tale for sig selv
  • God kemi – Jan er en meget erfaren kørelærer, og han evner at tage godt imod alle typer mennesker. Der har gennem tiden været mange, der har været meget nervøse og spændte på at tage kørekort, men Jan formår altid at skabe en tryg atmosfære i bilen, så næsten alle består første gang
  • Høj værdi for pengene – Der er måske nogle, der tilbyder billigere undervisning, men ingen der tilbyder bedre! Når vores elever tilmelder sig, for at tage kørekort hos Jan i Køge, så ved de hvad de får for pengene
  • Der findes ingen dumme spørgsmål, der findes udelukkende dumme svar – Jan er tålmodig, og har sikkert hørt alle spørgsmålene før. Så uanset hvad du brænder inde med når du er ved at tage kørekort – så spørg løs!

Tilmelding og kontakt!

Har du besluttet dig for at erhverve kørekort, så kan du tilmelde dig vores teoriundervisning online. Sidder du inde med spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Jan på 29 72 40 49, så kan I få en snak, og få afklaret dine tvivlsspørgsmål. Vil du hellere skrive, kan du udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder også lektioner, hvis du ønsker at tage et trailerkørekort, hestetrailerkørekort eller et BE kørekort.

Hvor foregår teoriundervisningen?
Teoriundervisningen til at erhverve kørekort i Køge foregår på:

Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge