Bilkørekort2021-09-06T08:10:21+00:00

Tag dit kørekort eller fornyelse af kørekort hos os

Skal du i gang med at tage kørekort, eller er det måske blevet tid til fornyelse af dit kørekort? Så er Trailer Jans et oplagt valg. Med vores lave dumpeprocent og brede ekspertise kan vi få enhver igennem et undervisningsforløb – og videre ud på vejene.

Jans Køreskole er beliggende i Køge, og det er også her, teoriundervisningen foregår. Vi har dog elever fra hele Hovedstadsområdet, herunder fra Greve, Amager og det øvrige Storkøbenhavn.

Køreskolen tilbyder jævnligt plads på nye teorihold, og vi underviser altid om aftenen, så du har mulighed for at følge med, selvom du skal passe dit arbejde eller din skole. Vi tilbyder også lektioner, hvis du ønsker at tage et trailerkørekorthestetrailerkørekort eller et BE kørekort.

Hvad er fordelen ved at have et kørekort?

Der er mange grunde til at erhverve sig et kørekort. Det er skønt, når man selv kan tage bilen, og ikke være afhængig af andre, når man skal transportere sig rundt. Man kan slippe for at tage offentlige transportmidler, når man skal handle ind, eller hvis man måske har ærinder i områder, hvor tog og busser ikke kører så hyppigt.

Derfor skal du vælge os

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, før du beslutter, hvor du skal erhverve dit kørekort. Herunder lister vi nogle af dem op, som vi synes er vigtige, og som vi derfor fokuserer meget på:

  • Høj beståelsesprocent – Vores elever består næsten altid første gang, både når det kommer til teoriprøve og til køreprøve
  • Stor kundetilfredshed – Her lader vi vores bedømmelse på Trustpilot tale for sig selv
  • God kemi – Jan er en meget erfaren kørelærer, og han evner at tage godt imod alle typer mennesker. Der har gennem tiden været mange, der har været meget nervøse og spændte på at tage kørekort, men Jan formår altid at skabe en tryg atmosfære i bilen, så næsten alle består første gang
  • Mere værdi for pengene – Der er måske nogle, der tilbyder billigere undervisning, men ingen der tilbyder bedre! Når vores elever tilmelder sig, for at tage kørekort hos Jan i Køge, så ved de hvad de får for pengene
  • Der findes ingen dumme spørgsmål, der findes udelukkende dumme svar – Jan er tålmodig, og har sikkert hørt alle spørgsmålene før. Så uanset hvad du brænder inde med når du er ved at tage kørekort – så spørg løs!

Hvordan griber vi fornyelse af kørekort an?

Ifølge nye regler skal kørekort udstedt efter 2013 fornyes hvert 15. år. For de fleste gælder det, at du kan få fortaget fornyelse af kørekort med en gyldig lægeattest, hvis du vel og mærket er under 70 år gammel. Men hvis der er gået mere end 3 år siden, dit kørekort er udløbet og skulle have været fornyet, skal du aflægge en kontrollerende køreprøve, der både består af en teoridel og en praktisk prøve.

Hvad koster fornyelse af kørekort?

Hvis du har spørgsmål til fornyelse af kørekort eller den kontrollerende køreprøve, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan få et overblik over vores priser her [intern link: priser].

Vores erfarne kørelærere vejleder dig gerne om de regler, der er gældende, og om hvordan du skal forholde dig til dem. Derudover informerer vi dig også om de relevante priser for dit forløb.

Tilmelding og kontakt

Har du besluttet dig for at erhverve kørekort eller få lavet fornyelse af kørekort, så kan du tilmelde dig vores teoriundervisning online.

Sidder du inde med spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Jan på 29 72 40 49, så kan I få en snak, og få afklaret dine tvivlsspørgsmål.

Vil du hellere skrive, kan du udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.

Praktiske oplysninger:

Teoriundervisningen til at erhverve kørekort i Køge foregår på:

Baldersvej 22
4600 Køge