BE kort2021-06-11T10:36:52+00:00

Erhverv dit BE-kørekort på trafikskole nær København

Hvis du skal køre med stor trailer, hestetrailer eller campingvogn, skal du have det, der kaldes et B+ eller BE-kørekort. Det kan du tage på Trailer Jans køreskole i Køge. Vi har mange års erfaring og er specialister inden for undervisning i at køre med trailer.

Grundet vores kvalifikationer, tilfredse elever og lave dumpeprocent har vi elever fra hele Hovedstadsområdet, blandt andet fra Greve, Amager og det øvrige Storkøbenhavn.

Vores teoriundervisning ligger altid om aftenen, så det er nemt at tilpasse dine teori- og køretimer til skole og arbejde. Da der er holdstart hver 14. dag, skal du ikke vente længe på at kunne starte på undervisningen.

BE Kørekort til campingvogn

Tag kørekort til campingvogn og trailer hos erfaren kørelærer

Vælger du at tage dit BE-kørekort hos Trailer Jan, får du ikke alene en kørelærer, som elsker sit arbejde, men også en erfaren lærer med næsten 20 år bag rettet som kørelærer. Du får derfor en yderst kompetent undervisning og samtidig stort engagement og godt humør, når du vælger at tage dit trailerkort hos os.

De seneste 12 år har Jan primært brugt på at specialisere sig inden for BE-kørekort til glæde for både erhvervsdrivende og kunder med campingvogn og hestetrailer.

Teoriundervisningen foregår i både Greve og Køge, og dermed kun cirka et kvarters kørsel fra København. Du kan tilmelde dig til det hold, der passer dig bedst.

Bliv klogere på de nye regler for BE-kørekort

I januar 2013 kom der nye regler for trailerkort, som bl.a. betyder, at du kan udvide dit almindelige B-kørekort til B+ (BE-kørekort). Det giver dig ret til at føre vogntog med en totalvægt op til 4.250 kg.

Tidligere måtte trailerens totalvægt ikke overstige 750 kg, men denne regel bortfaldt, og det er blot den samlede totalvægt for bil og anhænger, der tæller.

Vil du have trailerkort, der beretter dig til at køre med mere end 4.250 kg i totalvægt, er det et BE-kørekort, du skal tage. Det er netop dette trailerkort, vi underviser i her, da vi mener, at der er klare fordele frem for B+ kortet.

Hvad koster et BE-kørekort?

Undervisningen og prisen er den samme, så du får meget mere for dine penge. Du kan køre med langt tungere vognlæs, og dertil er BE-kørekortet anerkendt alle steder. Hvis du ønsker yderligere informationer om vores priser kan du kigge her [intern link: priser], ellers er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål, og vil du i gang?

Har du yderligere spørgsmål til regler, teoriundervisningen, køretimer eller andet vedrørende BE-kørekort, så giv mig et ring på 29 72 40 49 eller send en mail: post@trailerjan.dk.