BE kort2018-09-14T16:57:51+00:00

BE Kørekort til campingvogn

BE Kørekort til campingvogn

Erhverv dit BE kørerkort nær København

Leder du efter et sted nær København at tage BE kørekort, så I kan køre med jeres campingvogn, eller skal du bruge det i forbindelse med dit arbejde, så vil jeg anbefale at erhverve det hos TrailerJan, hvor der er undervisning i Greve og Køge. Teoriundervisningen ligger altid om aftenen, så det er nemt at tilpasse efter arbejdet. Der er holdstart hver 14. dag, så du skal ikke vente længe på at kunne starte på undervisningen.

Ring på telefon: 29 72 40 49 for at høre, hvornår næste hold starter


Tag din tilladelse til campingkørsel og trailerkort hos en erfaren kørelærer
Vælger du at tage dit trailerkort hos TrailerJan, får du ikke alene en kørelærer, som elsker sit arbejde, men også en erfaren lærer med næsten 20 år bag rettet som kørelærer. De seneste 12 år har jeg – som din kørelærer hos TrailerJan – primært brugt på at specialisere mig inden for BE kørekort til glæde for både erhvervsdrivende og kunder med campingvogn og hestetrailer.

Du får derfor en yderst kompetent undervisning og samtidig stort engagement og godt humør, når du vælger at tage dit trailerkort hos TrailerJan.

Teoriundervisningen foregår i både Greve og Køge, og dermed kun cirka et kvarters kørsel fra København. Du kan tilmelde dig til det hold, der passer dig bedst. Vi har adresse:

Håndværkerbyen 5
2670 Greve

 
og
 
Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge

 

Lær mere om de nye regler for trailerkort

I januar 2013 kom der nye regler for trailerkort, som bl.a. betyder, at du kan udvide dit almindelige B-kørekort til B+. Det giver dig ret til at føre vogntog med en totalvægt op til 4.250 kg. Tidligere måtte trailerens totalvægt ikke overstige 750 kg, men denne regel faldt væk, og det er blot den samlede totalvægt for bil og anhænger, som tæller.
Vil du have trailerkort, der beretter dig til at køre med mere end 4.250 kg i totalvægt, er det et BE kørekort, du skal tage. Det er netop dette trailerkort, jeg underviser i her hos TrailerJan, da jeg mener, at der er klare fordele frem for B+ kortet. Undervisningen og prisen er den samme, så du får meget mere for dine penge. Du kan køre med langt tungere vognlæs, og dertil er BE kørekortet anerkendt alle steder.
 

Har du spørgsmål, og vil du i gang ?

Har du yderligere spørgsmål til regler, teoriundervisningen, køretimer eller andet, så giv mig et
ring på 29 72 40 49 eller send en mail: post@trailerjan.dk.