ERHVERV DIT BE-KØREKORT PÅ TRAFIKSKOLE NÆR KØBENHAVN


Hvis du skal køre med stor trailer, hestetrailer eller campingvogn, skal du have det, der kaldes et B+ eller BE-kørekort. Det kan du tage på Trailer Jans køreskole i Køge. Vi har mange års erfaring og er specialister inden for undervisning i at køre med trailer.

Grundet vores kvalifikationer, tilfredse elever og lave dumpeprocent på kun 2%, har vi elever fra hele Hovedstadsområdet, blandt andet fra Greve, Amager og det øvrige Storkøbenhavn.

Vores teoriundervisning ligger altid om aftenen, så det er nemt at tilpasse dine teori- og køretimer til skole og arbejde. Da der er holdstart hver 14. dag, skal du ikke vente længe på at kunne starte på undervisningen.

TAG KØREKORT TIL CAMPINGVOGN OG TRAILER HOS ERFAREN KØRELÆRER

Vælger du at tage dit BE-kørekort hos Trailer Jan, får du ikke alene en kørelærer, som elsker sit arbejde, men også en erfaren lærer med næsten 20 år bag rettet som kørelærer. Du får derfor en yderst kompetent undervisning og samtidig stort engagement og godt humør, når du vælger at tage dit trailerkort hos os.

De seneste 12 år har Jan primært brugt på at specialisere sig inden for BE-kørekort til glæde for både erhvervsdrivende og kunder med campingvogn og hestetrailer.

Teoriundervisningen foregår i både Greve og Køge, og dermed kun cirka et kvarters kørsel fra København. Du kan tilmelde dig til det hold, der passer dig bedst.

BLIV KLOGERE PÅ DE NYE REGLER FOR BE-KØREKORT

I januar 2013 kom der nye regler for trailerkort, som bl.a. betyder, at du kan udvide dit almindelige B-kørekort til B+ (BE-kørekort). Det giver dig ret til at føre vogntog med en totalvægt op til 4.250 kg.

Tidligere måtte trailerens totalvægt ikke overstige 750 kg, men denne regel bortfaldt, og det er blot den samlede totalvægt for bil og anhænger, der tæller.

Vil du have trailerkørekort, der beretter dig til at køre med mere end 4.250 kg i totalvægt, er det et BE-kørekort, du skal tage. Det er netop dette trailerkort, vi underviser i hos Trailer Jan, da vi mener, at der er klare fordele frem for B+ kortet.

HVAD KOSTER ET BE-KØREKORT?

Undervisningen og prisen er den samme, så du får meget mere for dine penge. Du kan køre med langt tungere vognlæs, og dertil er BE-kørekortet anerkendt alle steder. Hvis du ønsker yderligere informationer om vores priser kan du kigge her, og ellers er du også velkommen til at kontakte os.

HAR DU SPØRGSMÅL, OG VIL DU I GANG?

Har du yderligere spørgsmål til regler, teoriundervisningen, køretimer eller andet vedrørende BE-kørekort, så giv mig et ring på 29 72 40 49 eller send en mail: post@trailerjan.dk.

LAV DUMPEPROCENT – STOR TILFREDSHED

På Trailer Jans køreskole får du den bedste kørelærer med den højeste beståelsesprocent. Du vil blive undervist af en professionel kørelærer med 20 års erfaring.

HVILKE KORT KAN DU TAGE PÅ VORES KØRESKOLE?

Leder du efter en køreskole i Køge med lav dumpeprocent og seriøs kørerlære så har du fundet den nu.

TRAILER

Jeg har næsten 20 års erfaring som kørelærer og har de seneste 12 år specialiseret mig i undervisning og teori til trailer og personbil

Selvom vi har stor erfaring, arbejder vi hele tiden på at være moderne i vores tilgang til teoriundervisningen. Vi har derfor det nyeste undervisningsmateriale.

Vores elevskare er meget forskellig, og uanset om du er 18 eller 72 år gammel, kan vi give dig de nødvendige køreegenskaber, så du er godt rustet til at kunne få kørekort til både personbil og trailer.

Kundeudtalelser
 • SUPER KOMPETENT OG LIGE TIL.

  Super kompetent og dygtigt kørerlærer. God til at forklare og anvise med en god portion humor.


  SANDRA
  Ditlev Jensen

 • GOD OPLEVELSE!

  Det var en rigtig god oplevelse! Masser humor og seriøsitet på samme tid. Hurtigt og enkelt.
 • UFORBEHOLDEN ANBEFALING AF TRAILERJAN

  Jan er en dygtig og i særdeleshed epatisk kørerlærer der formår at kombinere et højt kompeteanceniveau med en elevtilpasset indgangsvinkel der får hele undervisnings forløbet til at forløbe glat, sikkert og effektivt. Jeg kan på det varmeste anbefale TrailerJan 🙂

  Frank L.

 • 5 STJERNER

  helt iorden og gennemført undervisning. jeg giver 5 stjerner til jan. rolig og rar tone som bliver ført hvilket gør det meget lettere at forstå når teorien kan være tung. super under visning. ingen negative bemærkninger her fra overhovedet!.


  KIM
  Vuffen Friis


 • Højt niveau gør køreprøven til en leg. Kan klart anbefale trailerjan. Højt niveau, humor og fleksibilitet. Man føler sig virkelig godt klædt på til køreprøven, og Jan er dygtig til at få fjernet de dårlige vaner man har fået samlet sig over årene.


  MARTIN MADSEN
  Karlslunde

 • TOP PROFESSIONEL

  Alt i alt er Jan super god til at lære fra sig, og med en god portion humor bliver det aldrig tørt og kedeligt. Fik mit trailerkort på kun 2 uger.. hermed mine bedste anbefalinger…


  HANS-HENRIK
  Grønlund

 • DET RIGTIGE VALG.

  Som virksomhed kan vi kun anbefale trailerJan til at klæde medarbejdere på til BE kørekort. En meget professionelt og kompetent forløb, hvor vores medarbejdere til dato alle er kommet hjem med kørekort til trailer, og en god forståelse for hvordan man færdes i trafikken med trailer. De bedste anbefalinger !


  ERLING RASMUSSEN
  Karise Anlæg & Byg A/S

 • TA’ DIT TRAILER KORT HOS JAN.

  Fantastisk ,pædagogisk, humoristisk og lærerigt at være elev hos Jan .God og tålmodig til at forklare og så findes der ingen dumme spørgsmål hos jan:)tak for nogle gode køre dage! Jeg kan varmt anbefale Jans trailer skole til enhver tid mvh annette bellerby


  ANNETTE
  Bellerby

 • FORMIDABEL, KOMPETENT OG PROFESSIONEL SERVICE

  Jeg siger tusind tak til TrailerJan for godt udført arbejde…..det var op af bakke, men fik sgu det kort trods dårlige odds. Jan du for lækker! varme anbefalinger herfra…..


  SANDIE
  Bonde

 • DET VAR BARE I ORDEN

  Trailer Jan har for mig været en utrolig dygtig lærer. Man skal lære at køre bil, og hvis der er en man som kan lære en det, så er det Jan! Han er dygtig, sjov og kompetent. Han overholder aftaler og er nok et af de billigste steder i køge at tage kørekort hos! Tak Jan


 • SIKKERHED, OVERBLIK OG TROVÆRDIGHED

  TrailerJan var for mig en hurtig og humoristisk måde at lære at køre bil på. Selvom det var sjovt var der på ingen måde gået på kompromi med sikkerhed og ansvarbevidsthed. Det skal jo være sikkert at bliver sat i trafikken. Super flink og humoristisk køreløre, med den bedste humor!


  MATHIAS
  Thyge

 • FANTASTISK OPLEVELSE

  Det tog alt i alt 3 uger fra start til slut, og tror ikke man finder kørelærerer her i landet med den samme fede humor, og måden at indlære på. Super oplevelse. Og vil anbefale “TrailerJan” til alle jeg kender. 5 ud af 5 stjerner


  SEBASTIAN
  Vester Olsen

 • 6 UD AF 5 STJERNER!

  Kan kun anbefales at tage kørekort hos Jan! Jan er fra start ikke bare koncentreret om at man skal bestå men, at man skal kunne køre sikkert og være tryg ved at køre. En professionel og humoristisk kørelærer!


  CLARA
  Jantzen

 • BE KØREKORT.

  Super dygtig køre lære. Super trænings materiale hvor alle kan værre med. Vil helt sikkert fortælle andre der skal have b ell. be kørekort til at få det hos trailer jan.


  MICHAEL
  Wivel

 • HURTIG EFEKTIV PERFEKT.

  God teori med egne billeder fra det virkelige gadebillede, god til at lære fra sig på en spændende måde Jan har et godt humør, og er fleksibel


  LARS
  Kielberg

 • HURTIGT OG KOMPETENT KØRESKOLE

  Professionel gennemgang af teori. Gode tips og tricks, under køretimerne. Hyggelige og lærerige køretimer. Jan tager dig i gennem trafikkens univers med en go portion humor. Kan 100% anbefale jan til alle der skal have trailerkort.


  PETER
  Rosbæk

 • 100% ANBEFALING HERFRA

  Super dygtig og pålidelig kørelærer. Jeg har været fuldt ud tilfreds med forløbet. Og Jeg vil til hver en tid anbefale Jan, hvis man skal tage kørekort 🙂


  KRISTINA
  Bella Larsen

 • SUPER GOD KØRESKOLE!

  En rigtig god oplevelse at tage trailerkørerkort hos Jan! Han er en meget kompetent lærer som får forløbet til at virke meget overskueligt! Kan kun give min bedste anbefaling hvis der skal tages kørerkort!


  HENRIK
  Stejlgaard

 • SUPER PROFFESSIONEL KØRESKOLE

  Meget imponeret over teoriundervisningen og praktiske del, herunder måden Jan underviser på og guider én under hele forløbet.Følte jeg kom hjem med mere end bare mit trailerkort, idet jeg også havde fået opfrisket omkring nogle af de nye regler der er kommet.


  JAKOB
  Gericke

 • KOMPETENT KØRELÆRER

  TrailerJan er meget kompetent til sit arbejde, er rar at tale med, og gør alt for at indgive en troen på at kunne klare opgaven. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til at vælge ham som sin kørelærer.


  JETTE
  Aarup

 • KANON KØRESKOLE TIL TRAILERKORT !!!

  Hej alle Trailerjan.dk er bare en kanon køreskole til BE kørekort, yderst proffesionel og konkret. Ingen slinger i valsen, du får alt lært som det skal læres !! Kan stærkt anbefales.


  KRISTINA
  Due

 • PROFESSIONEL & ANSVARLIG KØRELÆRER

  Jan har sin egen professionelle tilgang til at lære billister at køre med hænger: Hurtigt (dobbelt timer) og kun få dage mellem kørertimerne.


  PER
  Hvidovre

 • SUPER GODT STED FOR BE KØREKORT.

  Ingen slinger i valsen, hurtig ekspedition. Kan kun anbefale det til BE kørekort.


  CARSTEN V
  Jensen

Ring og få en snak med din kørelærer

Hvad koster en køretime? Hvilket kort passer bedst til mine behov? Har du spørgsmål til den køreskole i Køge med lavest dumpeprocent, eller vil du vide mere de nye regler til trailerkørekort fra 2013, er du meget velkommen til at ringe til Jan på 29 72 40 49.

Her kan du også høre mere om næste holdstart for undervisning, som starter hver 14. dag. Teoriundervisningen foregår på vores trafikskole i Køge og ligger altid om aftenen
aftenen.

TEORI OG PRAKTIK:

Baldersvej 22
4600 Køge

TRAILERJAN.DK
BALDERSVEJ 22 | 4600 KØGE

CVR-NR: 25973909